De Camping in vogelvlucht.

De Oosthoek is een camping bij een boerderij-in-bedrijf (melkveehouderij) en biedt plaats aan 25 kampeermiddelen met 16 amp. stroomaansluiting met uitzicht over het water. Het toiletgebouw is voorzien van 4 douches en 4 toiletten en een gezellige slechtweeraccommodatie. Hier kunt u gebruik maken van het keukentje (geen kookgelegenheid), met koffiezetapparaat, waterkoker, koelvriescombinatie, wasmachine en er staat een tv. Maar ook voor een spelletje of gezellig bij elkaar zitten kunt u hier terecht. Onder de luifel van deze accommodatie kunt u heerlijk beschut zitten, genietend van de rust en het fraaie uitzicht. Ook kunt u hier Wifi ontvangen.

Tel: 0514-521668
illu-001

Sanitair en wasgelegenheid

Het toiletgebouw is voorzien van 4 douches en 4 toiletten plus wasmachine. Het afwassen of afspoelen van de vaat kan ook hier worden gedaan bij warmwater punt.
imp-003 imp-007 imp-008

Ruim kampeerveld

Het kampeerveld is ruim opgezet en bied ruim ruimte aan 25 kampeermiddelen met 16 amp. stroomaansluiting, een eigen watertappunt en waterafvoerpunt. Alle plekken hebben uitzicht over het water. Op de camping staan picknicktafels, skelters, een trampoline, zandbak en een speeltoestel. Men kan gebruik maken van de vuurschaal en op de camping staat een bijzondere luie stoel.

illu-002

Praamzeilen

cam3luik-03
Ook zijn wij in het bezit van een originele boerenzeilpraam. U kunt de praam voor een dagdeel huren voor een stoere zeiltocht mét schipper voor groepen tot 12 personen.

WiFi internet

cam3luik-01
Ook kunt u op Mini Camping “De Oosthoek” Wifi ontvangen.

Bezorgbakker

cam3luik-02
In het seizoen komt iedere donderdag de warme bakker op de camping. Voor verse broodjes, koek en gebak kunt u hier terecht.  

 

Plattegrond Camping de Oosthoek

 

2015-plattegrond-01