De camping in vogelvlucht.

De Oosthoek is een camping bij een boerderij-in-bedrijf (melkveehouderij) en biedt plaats aan 25 kampeermiddelen met 16 amp. stroomaansluiting met uitzicht over het water. Het toiletgebouw is voorzien van 6 douches, 6 toiletten en een gezellige slechtweer accommodatie. Hier kunt u gebruik maken van het keukentje (geen kookgelegenheid), met koffiezetapparaat, waterkoker, koelvriescombinatie, wasmachine en er staat een tv. Maar ook voor een spelletje of gezellig bij elkaar zitten kunt u hier terecht. Onder de luifel van deze accommodatie kunt u heerlijk beschut zitten, genietend van de rust en het fraaie uitzicht. Ook kunt u hier Wifi ontvangen.

Tel: 0514-521668
illu-001

Toiletgebouw

Het toiletgebouw is in het voorjaar van 2018 gerenoveerd en uitgebreid; het beschikt nu over 6 douches, 5 toiletten en 1 urinoir. Eén douche heeft een wastafel met grote spiegel en een wat lagere douchekop voor de wat kleinere gasten/kinderen. Onder een afdak kan men afwassen (3 afwastableau’ s) en 1 textielbak. Dit alles in moderne kleuren en materialen. Ook staat er een wasmachine in het gebouw.
imp-003 imp-007 imp-008

Het kampeerveld

Het kampeerveld is ruim opgezet en biedt ruimte aan 25 kampeermiddelen met 16 amp. stroomaansluiting, een eigen watertappunt en waterafvoerpunt. Op de camping staan picknicktafels, skelters, een trampoline, zandbak en een speeltoestel. Men kan gebruik maken van de vuurschaal en op de camping staat een bijzondere luie stoel. De auto’s kunnen geparkeerd worden achter de camping. Het haventje en het toiletgebouw zijn op korte loopafstand.

illu-002

Praamzeilen

cam3luik-03
Ook zijn wij in het bezit van een originele boerenzeilpraam. U kunt de praam voor een dagdeel huren voor een stoere zeiltocht mét schipper voor groepen tot 12 personen.

WiFi internet

cam3luik-01
Ook kunt u op Mini Camping “De Oosthoek” Wifi ontvangen.

PINNEN

pinnen
U kunt bij ons met PIN betalen.

 

Plattegrond Camping de Oosthoek

 

2015-plattegrond-01